Orez cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -120 g orez
  • -200 g ciuperci
  • -50 ml ulei
  • -1 lingura patrunjel tocat
  • -1-2 cepe
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Ciupercile se curata si se spala in mai multa ape, apoi se taie marunt si se inabusa impreuna cu ceapa. Separat orezul se inabusa in ulei. Se adauga ciupercile, patrunjelul, sarea si piper daca se doreste. Adaugati si putina apa, cat sa treaca peste compozitie de doua degete. Se da la cuptor fara a se mai amesteca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise