Orez cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr Orez
  • 60 ml Ulei
  • 250 gr Ciuperci
  • 1 buc Ceapa
  • 10 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 1 legaturi Patrunjel

Mod de preparare

Orezul se spala bine, in uleiul incins se caleste ceapa, se adauga ciupercile taiate si orezul. Se calesc impreuna, se adauga apa si se lasa la fiert pe foc mic, cand este aproape gata se pune Maggi Secretul Gustului Intensavor si se mai baga un pic la cuptor. Cand este gata se toaca patrunjelul marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise