Orez cu ciuperci si carne de porc la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 00 g carne de porc (pulpa sau spata)
  • 1 cana orez
  • 350g ciuperci taiate felii
  • 2 cani supa
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 lingura pasta de tomate
  • un ardei gras taiat cubulete
  • Un catel usturoi
  • Patrunjel
  • Ulei
  • Sare, piper

Mod de preparare

Taiati carnea bucatele. Caliti-o in ulei incins, adaugati usturoiul tocat fin si ceapa taiata marunt. Adaugati ciupercile, caliti 2 minute apoi adaugati putina supa si lasati la fiert 10-15 minute, acoperind vasul cu un capac.Adaugati sare si piper macinat, dupa gust. Puneti ardeii grasi, pasta de tomate si restul de supa si lasati sa dea intr-un clocot.

Adaugati orezul. Amestecati bine si lasati mancarea la cuptor aproximativ 30 de minute, la foc mic.

Scoateti vasul din cuptor si amestecati usor si daca e nevoie, mai adaugati supa.

Adaugati verdeata proaspata, tocata marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise