Orez cu creveti

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300gr orez
  • 300gr sos de rosii
  • 300gr creveti curatati si congelati sau fierti
  • o frunza de dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 0 ceapa mediana
  • 1/2 ardei rosu
  • patrunjel
  • vin alb
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca marunt.Se caleste in 3,4 linguri de ulei de masline pana prinde culoare.Se adauga ardeiul taiat suvite subtiri.Cand s-a imuiat se adauga sosul de rosii si se caleste totul la foc mic cca 15min.Usturoiul se piseaza impreuna cu cateva fire de patrunje proaspat tocat.Se amesteca cu un strop de vin alb si se pune peste amestecul de ceapa si rosii.Se amesteca bine si se adauga orezul spalat si frunza de dafin.Se caleste totul 1 min si se aduga supa de peste calda.Daca se doreste se aduga un praf de colorant alimentar.Se fierbe totul la foc mic 15,20min, amestecand din cand in cand ca sa nu se lipeasca.Cand raman doua degete de supa se adauga crevetii.Se mai lasa pe foc pana se fierbe orezul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise