Orez cu dovlecei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 ceasca orez
  • -3 dovlecei
  • -3 cesti apa
  • -100 g unt
  • -sare
  • -piper
  • -marar verde tocat

Mod de preparare

Se tine orezul in apa rece sa se umfle.Dovleceii se rad,se spala,se taie felii mai grosute si se pun cu 70 g unt in cratita,pe foc mic,acoperiti cu capac,sa se inmoaie in apa pe care o lasa ei.Cand incep a se rumeni se adauga orezul,se amesteca bine cu dovleceii,apoi se adauga apa,sare,piper,inca 30 g unt,marar tocat si se introduc in cuptor sa fiarba.Se serveste cald sau rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise