OREZ CU LAPTE SI PORTOCALE - 4 portii

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g orez cu bobul rotund
  • 1 cana cu suc de portocale
  • 800ml lapte
  • zahar dupa gust
  • 2 portocale

Mod de preparare

1. Se spala orezul si se pune sa se umfle in suc de portocale. Se lasa 60 de minute.

2. Se pune laptele la fiert, se adauga zahar dupa gust si cand incepe laptele sa fiarba, se adauga orezul bine scurs de sucul de portocale.

3. Dupa ce a fiert orezul si s-a racit, se amesteca cu portocale taiate si se serveste cu felii de portocala.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise