Orez cu legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de orez
  • 1 lingura de boabe de mazare
  • 1 lingura de ciuperci
  • 1 lingura de unt
  • 2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 1 morcov
  • 1/4 de telina
  • 1 ceapa
  • 2 cani apa
  • 4 linguri de branza rasa.

Mod de preparare

Se curata, se spala si se taie legumele (telina, morcovul si dovleceii); rosiile se taie in bucati mari, ciupercile felii si ceapa solzisori. Se pune margarina intr-o tigaie pe foc mic si se adauga ceapa, morcovul si telina. Puneti si orezul, amestecand bine, ca sa nu se lipeasca. Adaugati mazarea, rosiile, dovleceii si ciupercile. Se mai toarna apa putin cate putin, se lasa 20 de minute sa fiarba, amestecand din cand in cand. Intre timp, se sareaza si se adauga restul de margarina. Se baga in cuptor si se serveste cald.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise