Orez cu piept de pui.si rosii.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 de orez
  • 1 piept de pui
  • 2 rosi decojite
  • 5 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper
  • colorant alimentar sau sofran.

Mod de preparare

Dezosam ,spalam si taiem in bucatele pieptul.Rumenim in uleiul de masline,apoi adaugam rosiile taiate si ele in bucatele marisoare ,adaugam sare piper si sofran si lasam 5 minute la foc mic dupa care punem orezul spalat si acoperim cu apa calda si lasam la fiert timp de 20 de minute aproximativ. Acompaniem cu o salata .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise