Ostropel cu ardei capia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 copane de pui
  • 5-6 ardei capia
  • 4-5 catei de usturoi
  • suc de rosii cat vrea fiecare
  • putina sare
  • putin piper
  • o cescuta de ulei si putin delikat.

Mod de preparare

Se caleste separat carnea in ulei cu putina sare si piper. Se toaca ardeiul si se amesteca cu sucul de rosii, delikat si usturoiul pisat. Se da in clocot si se pune peste carne dupa ce s-a calit si se mai lasa la fiert. Se serveste ca si garnitura la piure sau orez cu legume. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise