Oua aspic de Paste

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras rosu 200g,
  • ardei verde 200g
  • ardei galben 200g
  • porumb dulce 200g
  • gelatina
  • sare
  • patrunjel
  • 4 oua

Mod de preparare

Se sparg ouale in capatul inferior cu grija si se scoate continutul (gaura sa fie de marimea unei monede). Ardeiul se toaca marunt dupa care in functie de imaginatia fiecaruia se umplu cojile de ou alternand cate un strat din ardeiul tocat impreuna cu porumbul si frunzulitele de la patrunjel.

Dupa ce ouale au fost umplute cu legume se prepara gelatina conform instructiunilor de pe plic si se toarna in fiecare coaja astfel incat sa cuprinda toate legumele. Ouale se aseza intr-un suport pentru oua (eu am folosit un cofraj)si se dau la frigider pentru 1-2 ore.

Inainte de a fi servite, se indeparteaza coaja de ou si se aseaza pe un pat de salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise