Oua cu spanac la cuptor

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva secunde, doar cat isi schimba culoarea, scurs, taiat, se pune in tigaia cu ulei.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g spanac
  • 1 fir usturoi verde
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua
  • 50 g cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spanacul curatat, spalat, oparit cateva secunde, doar cat isi schimba culoarea, scurs, taiat, se pune in tigaia cu ulei si usturoiul taiat marunt; se lasa pe foc amestecand mereu 3min,la sfarsit se adauga sare si zeama de lamaie dupa gust.

Se imparte spanacul in forme mici termorezistente,in mijloc se face un locas,se parga ouale in fiecare,deasupra se pudreaza cu piper,se acopera cu cascaval ras si la cuptor 10-15min.

Se serveste cald direct din vas

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise