oua de vara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte
  • 300g maioneza de casa
  • 4 linguri de smanatana
  • 100gficatel de pui
  • o lingura de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

ouale fierte se taie pe jumatate si se scoate galbenusul.Ficateii de pui se fierb si se amesteca cu galbenusurile,sarea,piperul si untul formandu-se o pasta.Se umple albusurile cu compozitia formata si se aseaza pe un platou.Maioneza se amesteca cu smantana si se toarna peste oua sosul de maioneza obtinut.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise