Oua in sos de vin

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 oua
  • 30g unt
  • 1lingurita de faina
  • 1pahar de vin alb
  • 1ceapa
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se fierb ouale tari.Ceapa se taie inele si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie putin la foc mic.Se adauga faina si se stinge cu vin,apoi se adauga sare,piper si se lasa sa fiarba in vin.Ouale curatate se taie sferturi si se introduc in sos.Cand vinul a scazut ,se servesc cu felii de paine prajita in unt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise