Oua tari cu sos grecesc:

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 4 oua, 1 lingurita cu varf mustar, 4 linguri untdelemn, 3 linguri apa, sare, piper, zeama de lamaie;

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se fierb 4 oua tari. Se curata de coaja si se taie sferturi. Se aseaza in cerc si se toarna peste ele sosul preparat astfel: mustarul se freaca cu o lingura zeama de lamaie, apoi se adauga untdelemnul cate putin ca la maioneza si 2 - 3 linguri de apa, sare, si putin piper.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise