Oua umplute

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 200 gr pate de ficat
  • 50 gr margarina sau unt
  • marar
  • sare
  • piper
  • maioneza

Mod de preparare

Ouale se fierb timp de 7-8 min. Trebuie sa fie tari. Se curata, se taie in 2 pe lungime, se scoate galbenusul. Acestea din urma se freaca bine cu pateul, margarina sau untul pana se obtine o pasta. Se sareaza, se pipereaza si se adauga mararul taiat marunt.

Cu pasta obtinuta se umplu jumatatile de oua.

Se aseaza pe platoul acoperit cu maioneza si se orneaza dupa gust si fantezie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise