1.Se pun la fiert ouale in apa cu sare. Dupa ca incep sa fiarba, se lasa 10 minute, se scurg de apa si se trec prin jet de apa rece,apoi se curata.
2.Se taie ouale in doua pe lungime si se scot galbenusurile,care se paseaza ,apoi se adauga maioneza, hreanul, piperul si mustarul.Se amesteca pana se omogenizeaza .
3.Se taie castravetii murati in cubulete si se adauga in crema de galbenusuri.La final, se adauga mararul tocat fin si se amesteca bine. Daca este necesar, se sareaza.
4.Se umplu jumatatile de ou cu aceasta compozitie, se aseaza pe o farfurie ornata cu foi de salata si le decoram dupa gust.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise