Pachetele cu somon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50g fileuri de somon afumat, 1 leg.ceapa verde,2 castraveti proaspeti,1 praz mic,50g alune de padura sau migdale macinate,10g ghimbir proaspat,foi de orez, cateva linguri lapte de cocos,2 linguri ulei de susan
  • Sos: pasta wassabi, sos de soia, apa

Mod de preparare

Taiem somonul in felii patrate, ceapa, prazul,castravetii taiate julien, ghimbirul taiat marunt, le punem intr-un bol; inmuiem cate o foaie de orez in apa calda, o punem pe masa de lucru, o ungem cu lapte de cocos cu pensula, deasupra punem pestele, restul ingredientelor, picuram putin ulei de susan, impaturim foile, le punem pe un platou, deasupra prasaram alune macinate si le servim cu sos.

Pentru sos amestecam intr-un bol 1 cm de pasta wassabi din tub cu 3 linguri de sos de soia si completam cu apa dupa gustul fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise