Pachetele de varza umplute cu peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 16 foi mari de varza
  • 500g file de peste
  • sare
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 4 cepe
  • 40g unt
  • 2 morcovi mici
  • 1 ou
  • 4 linguri de smantana
  • piper alb
  • coriandru
  • 100g orez
  • 100ml supa
  • 100ml bors

Mod de preparare

Pestele taiat cuburi se stropeste cu suc de lamaie. Ceapa se curata, se toaca si se caleste in 10g de unt. Se adauga bucatile de peste si se lasa sa prinda putina culoare. Se asaza intr-un castron si se zdrobesc cu furculita. Se curata morcovii si se taie marunt. Jumatate din ei se amesteca cu oul, 1 lingura smantana, peste si orez. Se pun in umplutura sare, piper si coriandru. Se umplu foile de varza si se impacheteaza. Se asaza pachetelele de varza intr-o forma termorezistenta, se adauga restul de morcovi, de smantana si de unt. Se toarna supa si borsul si se lasa sa fiarba incet cca. 2 ore.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise