Pachetele umplute

Prima data, trebuie sa amestecam ingredientele uscate.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7 oua
  • 1 jumatate cana de faina
  • 1 cana de lapte
  • 1 jumatate lingurita de praf de copt
  • 10 gr unt topit
  • sare
  • piper
  • ceapa verde
  • 4 felii de sunca
  • cascaval ras
  • patrunjel

Mod de preparare

Prima data, trebuie sa amestecam ingredientele uscate (faina, praful de sare si praful de copt) intr-un bol incapator. Intr-un vas, trebuie sa mixam 1 ou cu laptele, putin piper si untul topit. Mixam bine.

Turnam amestecul lichid peste amestecul cu ingrediente uscate. Mixam. Daca este prea groasa compozitia, atunci trebuie sa mai adaugam lapte. Ungem tigaia de clatite, cu un servetel imbibat in ulei. Asa trebuie sa procedam dupa fiecare clatita. Cu un polonic, turnam usor compozitia in tigaie. Trebuie sa lasam aproximativ 1 minut/ clatita, pana face bule la suprafata, iar apoi trebuie sa o intoarcem pe partea cealalta. Mie mi-au iesit 6 clatite.

Dupa ce am terminat de facut clatitele, trebuie sa facem omleta. Tocam ceapa verde marunt si sunca feliute potrivite. Batem cele 6 oua cu putin patrunjel tocat si apoi adaugam sare si piper dupa gust. Calim ceapa si sunculita pana se inmoaie, iar apoi adaugam oualele. Amestecam cu o lingura de lemn, pana se omogenizeaza. Asezam o clatita intr-o farfurie adanca. Punem 2 linguri de omleta in clatita. Legam saculetii cu frunze de patrunjel.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise