PAELLA SPANIOLA

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 CARACATITA
  • -6 CREVETI
  • -6 SCOICI
  • -1 CALAMAR
  • -2 ROSII
  • -1 CEAPA POTRIVITA
  • -2 CATEI DE USTUROI
  • -1/2 ARDEI ROSU
  • -SARE
  • -BOIA DULCE
  • -1/2 PAHAR DE OREZ
  • -2 PAHARE DE APA SAU SUPA

Mod de preparare

SE TOACA CEAPA, ROSIILE, USTUROIU SI ARDEIU SI SE CALESTE UN PIC, CAND E APROAPE GATA SE PUNE CARACATITA SI CALAMARU TOCATE CUBULETE. SE PRAJESTE 5 MINUTE SI SE ADAUGA APA(SAU SUPA DE PESTE STRECURATA).SE LASA LA FIERT PANA CE APA CLOCOTESTE SI SE PUNE OREZUL. CAND OREZUL E APROAPE GATA SE PUN CREVETI CRUZI SI SCOICILE CRUDE CA SA SE FACA( IN ACEEASI OALA UNDE AVETI TOT OREZ).IN TAVA ROTUNDA SI NU PREA INALTA IESE MAI BINE.CREVETI CONTIN SARE SI DE ACEA PANA ACUM NU AM PUS SARE, CAND APA A SCAZUT APROAPE DE TOT SE PROBEAZA DE SARE.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise