PAINE DIN FAINA DE OVAZ INTEGRAL CU MASLINE

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g faina ovaz
  • 250ml apa calduta
  • 1plic drojdie de bere uscata
  • sare,3 linguri ulei de masline
  • 60 g masline taiate
  • seminte de susan
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Intr-un castron se pune faina si se amesteca cu drojdia,sarea,uleiul si apa calduta.Se framanta aluatul si se adauga si maslinele.Se lasa la crescut o jumatate de ora,apoi se modeleaza in functie de preferinta.Se pune painica in tava se unge cu ou si se presara cu seminte de susan,se mai lasa la crescut 15 minute si ce coace in cuptorul incins in prealabil,timp de 40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise