Paine gustoasa cu pesto si ardei iute

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 275 g făină albă
  • 275 g făină integrală
  • 250 ml de apă călduţă
  • 2 plicuri de drojdie uscată
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • sare
  • pesto
  • ardei iute

Mod de preparare

Se amestecă făina cu drojdia şi se lasă 15 minute. Apa se încălzeşte şi se dizolvă sarea în ea(cam o linguriţă). Se pun uleiul şi apa în făină şi se frământă 10 minute să se activeze glutenul.

Se lasă la dospit să-şi dubleze volumul. Se fac 2 suluri lungi care se taie pe mijloc şi se ung cu puţin pesto peste care se presară boia iute. Se închid şi se coc până se auresc pe deasupra.

Puteţi să le daţi diverse forme sau să faceţi mai multe pâinici.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise