Paine integrala cu bere

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg faina integrala
  • 30 gr de drojdie proaspata
  • 21/2 sticle de bere-330 ml ptr o sticla
  • 3 linguri zahar brun
  • 11/2 lingura de sare
  • quaqer ptr presarat pe paine cine doreste
  • unt

Mod de preparare

Se strecoara faina, se amesteca cu drojdie si zahar. Transferam in oala mixerului adugam berea si amestecam, adaugam sarea si framantam cateva minute.

Transferam aluatul intr-un bol uns bine cu unt si lasam acoperit cu naylon sa creasca o ora si jumatate.

Incalzim cuptorul la 220 de grade, impartim aluatul in doua si din fiecare bucata pregatim o paine, o transferam pe o tava tapetata cu pergament si presaram quaker pe paine si o coacem 50 de minute pana se rumeneste.

O paine gustoasa si usor de facut.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise