Paine surpriza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 2 plicuri drojdie uscata
  • 5-6 linguri ulei
  • sare
  • 1 lingura zahar
  • 10 carnati
  • dintre care 5 picanti
  • o ceapa rosie sau 2 fire de ceapa verde.

Mod de preparare

Faina se amesteca cu drojdia, apoi se pun zaharul, sarea , uleiul si 500 ml apa calduta. Aluatul se framanta bine, pana cand nu se mai lipeste de castron si se lasa la dospit pana cand se umfla. Se imparte in doua parti, care se intind si pe care se pun carnatii rasfirati si ceapa taiata julien. Se ruleaza si se pun in tavi unse cu ulei si tapetate cu faina. Se tin la cuptor cca 40 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise