PANGASIUS PANE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de pangasius
  • vin
  • ulei de masline (o ceasca de vine, 2 linguri ulei)
  • sare, piper, zeama de la 1/2 lamaie,
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Portionezi fileul de pangasius. Marinezi feliile de peste in sosul obtinut din: vin alb,ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie (20 minute).

Incinzi tigaia cu ulei. Bati oul cu sare si piper. Treci pestele prin: faina,ou, pesmet. Frigi in uleiul incins pe ambele parti,asezi pe un prosop de hartie care absarbe grasimea.Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise