PANGASIUS PANE

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de pangasius
  • vin
  • ulei de masline (o ceasca de vine, 2 linguri ulei)
  • sare, piper, zeama de la 1/2 lamaie,
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Portionezi fileul de pangasius. Marinezi feliile de peste in sosul obtinut din: vin alb,ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie (20 minute).

Incinzi tigaia cu ulei. Bati oul cu sare si piper. Treci pestele prin: faina,ou, pesmet. Frigi in uleiul incins pe ambele parti,asezi pe un prosop de hartie care absarbe grasimea.Servesti cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise