papricas cu carne si cartofi natur

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • boia de ardei dulce
  • smantana
  • sare
  • cartofi natur

Mod de preparare

Carnea de pui si ceapa se inabusa in 150 ml de ulei cu 150 ml de apa. Se acopera vasul si se fierbe inabusit. Cand carnea e aproapte inabusita , se adauga boia, faina dizolvata in apa rece , sare , continuand fierberea cca 10 min. Se adauga smantana si se fierb impreuna 10-15 min ; se scot bucatile de carne si se paseaza sosul pe acestea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise