Parjoale de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente-
  • 5 cartofi.
  • 4 cepe mari,
  • urzici vii (am cules din primavara urzici si le-am fiert ,le-am clatit, le-am stors si le-am pus in pungute la frigider, fiecare punguta este de marimea unui pumn),
  • 300 gr.faina de grau,
  • 1/2 paine neagra,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • 1 lingura vegeta cu legume,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne, dam tot prin masina si ceapa, urzicile, ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea neagra umezita si stoarsa bine ,adaugam vegeta, piperul, tarhonul, faina de grau si omogenizam bine compozitia. Punem ulei in tigaie si cand sfaraie, punem cu lingura compozitie, apasand usor. Le prajim bine pe ambele parti. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise