Parjoale din boabe de soia

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg boabe de soia
  • -1 morcov mare
  • -2-3 cartofi
  • -1 capatana de usturoi
  • -5 linguri de faina
  • -2 legaturi de patrunjel
  • -3 oua
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste apa si se fierb boabele de soia la foc mic timp de 3 ore. Se curata morcovul si cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert boabele de soia se scurg bine de apa si se dau la robot pana se face o pasta. Tot la robot se dau si morcovul, cartoful si patrunjelul. Se pune pasta intr-un castron, se pune usturoiul zdrobit, cele 3 oua si cele 5 linguri de faina si se amesteca bine. Se pune sare si piper dupa gust. Din aceasta compozitie se pac parjoalele, care se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise