Pastă de ficat de pui

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • (pentru 10 persoane) :
  • - 1 kg de ficat de pasăre
  • - 400 g de ceapă
  • - 400 g de unt
  • - 2-3 dl de coniac)
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Curăţă ficatul.

Curăţă ceapa şi o taie feliuţe.

Caleşte repede ficatul (sa rămână roz la interior).

Căleşte ceapa şi adaugă ficatul.

Sărează şi piperează după gust.

Adaugă alcoolul şi flambează !

Varsă tot într-un bol.

Adaugă untul şi mixează..

Pune pasta la congelator, toată, sau porţionată (minimum 2 ore).

Se conservă bine la congelator sau 4-5 zile la frigider.

Serveşte pe pâine prăjită, ornată cu felii de gogoşar murat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise