Pasta cu patrunjel si capere

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 lingura firimituri de paine (de la o paine veche de o zi)
  • 1/4 ceasca de otet de vin rosu
  • 1/4 ceasca patrunjel verde(tocat marunt)
  • 1 ou fiert tare, taiat felii subtiri
  • 1 lingura capere(tocate)
  • 2 cesti ulei de masline
  • sare
  • piper proaspat macinat

Mod de preparare

Se lasa firimiturile de paine in otet 10 min.Dupa ce s-au inmuiat bine, se scurg bine cu mina. Se amesteca firimiturile cu patrunjel, sare, piper feliutile de oua si capere, se adauga uleiul de masline si se amesteca iar bine cu o lingura.Se pune pasta intr-o salatiera si se serveste.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise