Pasta de ardei pentru ciorbe,tocanita,friptura,pilaf

Timp pregatire
300 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 KG.ardei sau gogosar sau cornu caprii rosu(poate fi si putin mai verde)
  • 1/2 L.ulei
  • sare
  • o farfurie adanca cu frunze de patrunjel taiate
  • acid salicilic

Mod de preparare

Ardeiul se spala ,se curata de cotoare si seminte,se macina si se caleste imreuna cu uleiul pana iese uleiul deasupra(3 ore),se pune sarea sa se simta bine,si la urma frunzele de parunjel. si salicilat (se cumpara de la farmacie) Borcanelele se spala bine si se intoduc putin in cuptor pentru a se incalzi (se sterilizeaza).Se umplu borcanelele( mici) si se inchid cu capace sau celofan.Se dau in dunz o ora.Se foloseste la ciorbe ,tocanite ,friptura ,pilaf ,sarmale.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise