Pasta de gogosari picanta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 gogosari mari taiati sferturi
  • 3 cepe mici
  • 1 ardei iute(sau mai multi)curatat de seminte
  • 1/2 linguri zahar
  • 1 cescuta otet
  • 2 1/2 kg rosii

Mod de preparare

Gogosarii,ceapa si ardeiul iute se trec prin masina de tocat. Rosiile se fierb pina se evapora apa si se paseaza Gogosarii se amesteca cu sarea,zaharul,otetul si pasta de rosii si se fierb pina devin o pasta groasa Pasta se pune in borcane,se leaga si se pune in cuptor fierbinte si stins sa se sterilizeze.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise