Pasta de peste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ieri m-am hotarat sa fac o pasta de peste care sa nu contina 3 randuri de produse chimice (nu de alta, dar niciodata nu mi-a placut chimia) si care sa nu fie din peste din conserva, asa ca am luat niste fileuri de pangasius si am trecut la treaba.
  • Ce am folosit: fileuri de pangasius, sare, piper, mustar, margarina Unirea, lamaie, boia de ardei dulce, niste usturoi granulat si marar.

Mod de preparare

Am fiert pestele cu putina sare, apoi l-am pus in robot cu toate celelalte ingrediente, puse toate la ochi si tot gustand sa vedem ce iese...... si a iesit ceva bun, bun!

Am pus pasta intr-o caserola de plastic la frigider sa se mai amestece gustul, apoi am servit-o pe paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise