Pasta de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 conserve de ton maruntit
  • 100 g masline verzi umplute cu ardei
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 ceapa potrivita (preferabil rosie)
  • Sare dupa gust
  • Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Se servste pe paine prajita sau in castronele spre a fi intinse ulterior pe paine.

Succes garantat, simplu dar gustos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise