Pasta de ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 conserve de ton maruntit
  • 100 g masline verzi umplute cu ardei
  • 3 linguri de maioneza
  • 1 ceapa potrivita (preferabil rosie)
  • Sare dupa gust
  • Zeama de la o lamaie

Mod de preparare

Tonul se scurge bine. Ceapa si maslinele se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele. Se servste pe paine prajita sau in castronele spre a fi intinse ulterior pe paine.

Succes garantat, simplu dar gustos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise