Pasta pesto

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 180gr - 2 legaturi de busuioc
  • 3/4 pahar ulei de masline
  • 2 linguri de migdale prajite
  • 2 linguri de nuci prajite
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 lingurita de piper
  • 11/2 lingurita de sare

Mod de preparare

Se desprind frunzele de busuioc de pe vrej si se spala bine.

Punem frunzele in robotul de bucatarie sau in blender si adaugam treptat uleiul si restul ingredientelor. Macinam pana devine o pasta fina si o pastram intr-un borcan care se inchide ermetic.

O pasta minunata care merge perfect alaturi de cartofi fierti la paste sau de piept de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise