Paste cu carne

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg paste
  • 1/2kg carne tocata
  • 1 ceapa alba
  • 2 cutii de pasta de rosii
  • 100 gr pasta de branza(oricare brinza in cutie)
  • sare,piper,usturoi,foi de dafin
  • 3-4 linguri de ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei si apoi se scurg.

Separat se prajeste o ceapa. Cind ceapa e prajita se adauga carnea si se prajeste pina ce isi schimba culoarea apoi se adauga pasta de rosii si o jumatate de pahar de apa,se pun condimentele si se fierbe cam 10 minute. La sfarsit se adauga brinza. Se adauga pastele fierte si pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise