Paste cu carne la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 350gr paste
  • 400gr carne tocata vita+porc
  • o ceapa mare
  • 250gr sos de rosii
  • 100gr cascaval ras
  • ulei,sare,piper,oregano

Mod de preparare

Se fierb pastele urmand instructiunile de pe pachet.(sfat:in apa pentru spaghete se pune un praf de sare si o bucatica de unt sau margarina)Se scurge apa si se stropesc cu putin ulei ca sa nu se lipeasca.Ceapa se toaca marunt si se caleste vreo 5 min in putin ulei incins.Se adauga carnea si se calesc impreuna timp de 8-10min.Se potriveste de sare si piper,se adauga sosul de rosii si se mai lasa pe foc alte 10 min.(sfat:daca adaugam putin lapte sosul va deveni mult mai gustos).Intr-un recipient pentru cuptor se pun pastele,carnea,se amesteca usor iar deasupra cascavalul ras.Se da la cuptor timp de 15min la 180grade.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise