Paste cu carne tocata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • paste (spaghete)
  • 200 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingura otet
  • 1 varf de cutit de zahar
  • ulei
  • bulion
  • branza

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Carnea tocata se pune la prajit in ulei. Se condimenteaza dupa gust. Dupa ce s-a prajit, se adauga putina apa cat sa iasa un sos mai gros. Se pune bulionul, putin otet si putin zahar (gustati inainte sa adaugati aceste ingrediente, veti simti diferenta).

Pastele se scurg, se aseaza in farfurii iar carnea se aseaza deasupra frumos. Se rade putina branza deasupra.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise