Paste cu ciuperci si sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Paste 500 gr
  • Ciuperci albe proaspete (sau conserva) 500 gr
  • Ceapa alba 1 buc
  • Rosii cubulete din conserva de 300 gr 1 buc sau 3 rosii tocate marunt
  • Usturoi (catei) 3-4 buc
  • Sare, piper 1 lingurite (dupa gust)
  • Boia de ardei dulce 1-2 lingurite
  • Ulei de floarea soarelui 50 ml

Mod de preparare

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intr-o tigaie se toarna ulei si se calesc bine ciupercile taiate cubulete, amestecand periodic.

Atunci cand scade apa din ciuperci si acestea incep sa se rumeneasca, se adauga ceapa tocata marunt. Se lasa 5 minute amestecand periodic.

Se adauga rosiile tocate si se lasa la fiert pentru aproximativ 10 minute amestecand periodic.

Se toaca marunt usturoiul, se adauga in sos si se lasa la fiert pentru 5 minute la foc mic.

Asezonati cu sare, piper, boia de ardei dulce si lasati 3-4 minute pe foc.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise