Paste cu ficatei de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1/2 kg ficatei de pui
  • -1/2 kg paste fussili
  • -sare
  • -piper
  • -boia
  • -5-6 linguri de ulei

Mod de preparare

Prima operatiune cand vorbim de organe este spalatul din abundenta cu apa rece. Se clatesc bine ficateii apoi se pun in ulriul incins pe foc mic.

ATENTIE - Ficateii in ulei pot sa stropeasca cu ulei incins este bine sa fim f f atenti.

Se adauga sare piper boia si putina apa se lasa pe foc mic intorcandu-se mereu cca 20 minute.

---------

Se fierb pastele (de obicei este trecut timpul de fierbere pe pachet).

Dupa ce sunt fierte se strecoara si se trece sita sub jet de apa rece.

Se servete ca fel principal cu muraturi sau salate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise