Paste cu legume mexicane, pui si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 2 fire praz
  • o punga amestec mexican
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 punga paste
  • 200 gr samantana degresata
  • 1 pahar vin alb
  • chilli
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline sansa

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete mici, prazul se toaca marunt; cipercile se taie bucati mari si groase. Se pun impreuna la calit in ulei de masline sansa. Se adauga vinul, sarea, piperul si chilli. Se lasa pe foc 15 minute. La sfarsit se adauga smantana si se mai lasa 5 minute. Separat se opareste amestecul mexican si se fierb pastele. La sfarsit se amesteca amestecul mexican, pastele si sosul de carne si legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise