Paste cu legume mexicane, pui si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg piept de pui dezosat
  • 2 fire praz
  • o punga amestec mexican
  • 1/2 kg ciuperci
  • 1 punga paste
  • 200 gr samantana degresata
  • 1 pahar vin alb
  • chilli
  • sare
  • piper alb
  • ulei de masline sansa

Mod de preparare

Se taie puiul cubulete mici, prazul se toaca marunt; cipercile se taie bucati mari si groase. Se pun impreuna la calit in ulei de masline sansa. Se adauga vinul, sarea, piperul si chilli. Se lasa pe foc 15 minute. La sfarsit se adauga smantana si se mai lasa 5 minute. Separat se opareste amestecul mexican si se fierb pastele. La sfarsit se amesteca amestecul mexican, pastele si sosul de carne si legume.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise