Paste cu piept de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g paste foarte subtiri
  • 1 piept de pui
  • o ceapa
  • o lingura pasta de tomate
  • sae, piper, cimbru, 4-5 linguri ulei

Mod de preparare

Fierbi pastele, le clatesti cu apa rece s le lasi la scurs. Pieptul de pui il tai cuburi.Calesti ceapa, adaugi pieptul de pui,adaugi o cescua mica de apa.Lasi sa scada apa.Cand carnea epatrunsa, adaugi pastele si pasta de tomate. Condimentezi, dai un clocot.Servesti ca atare sau ca garnitura la friptura.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise