Paste cu pipote si inimi cu sos

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste
  • 600 gr pipote si inimi de pui
  • 200 gr smantana
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura amidon sau faina
  • sare piper

Mod de preparare

Pipotele si inimile se spala se taie bucati si si se pun pe foc cu putina apa. Cand sunt gata sa fie apa peste ele cat sa le acopere. Separat smantana se amesteca cu mustarul si amidonul sau faina apoi se toarna peste pipote se condimenteaza si se serveste cu pastele fierte dupa instructiunile de pe pachet. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise