Paste cu pui si bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr paste
  • 2 piepti de pui
  • 200gr bacon afumat
  • 250gr rosii cherry
  • 400ml smantana lichida pentru gatit
  • parmezan
  • ulei,sare,piper,oregano

Mod de preparare

Pastele se fierb urmand instructiunile de pe pachet.(eu am folosit spirale vegetale).In apa in care urmeaza sa fiebem pastele se pune 1/2 lingurita de sare si o lingura de unt sau margarina(ies mai gustoase).Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumenesc in putin ulei incins(pana incepe sa prinda usor o culoare aurie.Se adauga baconul si se rumeneste.Se pun pastele fierte si scurse de apa,se amesteca usor si se adauga smantana.Se omogenizeaza totul 2,3min la foc mediu.Se adauga rosioarele taiate in jumatate si se amesteca usor cu pastele.Se presara putin oregano.Parmezanul se pune peste paste la fiecare portie.Un deliciu!!!Sper sa va placa.POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise