Paste cu pui si bacon

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500gr paste
  • 2 piepti de pui
  • 200gr bacon afumat
  • 250gr rosii cherry
  • 400ml smantana lichida pentru gatit
  • parmezan
  • ulei,sare,piper,oregano

Mod de preparare

Pastele se fierb urmand instructiunile de pe pachet.(eu am folosit spirale vegetale).In apa in care urmeaza sa fiebem pastele se pune 1/2 lingurita de sare si o lingura de unt sau margarina(ies mai gustoase).Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumenesc in putin ulei incins(pana incepe sa prinda usor o culoare aurie.Se adauga baconul si se rumeneste.Se pun pastele fierte si scurse de apa,se amesteca usor si se adauga smantana.Se omogenizeaza totul 2,3min la foc mediu.Se adauga rosioarele taiate in jumatate si se amesteca usor cu pastele.Se presara putin oregano.Parmezanul se pune peste paste la fiecare portie.Un deliciu!!!Sper sa va placa.POFTA BUNA!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise