Paste cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne porc
  • kaizer
  • ciuperci
  • smantana
  • cascaval
  • paste

Mod de preparare

Se taie carnea, kaizerul si ciupercile cubuletze. In putin ulei se prajeste carnea. Se adauga ciupercile si dupa ce s-au calit si acestea, se adauga kaizerul.

Se toarna smantana si, daca e prea groasa, se subtiaza cu apa.

Se pune sare, piper si cimbru dupa gust.

Se lasa sa scada in functie de cate paste sunt.

Separat se fierb pastele si apoi se scurg. In final, se amesteca pastele cu sosul si se pune cascavalul ras. Se amesteca pentru ca sa aiba un aspect uniform.

Se servesc imediat cu maioneza si ketchup.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise