Paste cu somon afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru doua portii avem nevoie de : 250 g paste
  • 150 g somon afumat
  • 200 ml smantana
  • 100 g crema de branza
  • 1 ceapa mica
  • 3-4 linguri de ulei de masline
  • patrunjel,sare si piper.

Mod de preparare

Pastele se fierb al dente in apa cu sare.Somonul il taiem(nu prea marunt),ceapa o tocam si o punem la calit intr-o tigaie incapatoare in uleiul de masline.

O lasam pana devine transparenta, adaugam somonul si lasam 1-2 minute,crema de branza(tip philadephia sau orice alt tip aveti),smantana(eu am avut una foarte densa)

Potrivim de sare si pier sipunem si patrunjelul tocat.Scurgem pastele si le rasturnam in tigaie,mai lasam un minutel sa se intrepatrunda aromele.Servim imediat cu piper proaspat macinat deasupra.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise