Paste cu sos de tomate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g paste
  • 3linguri pasta de tomate
  • 3linguri ulei
  • 1 foaie dafin
  • piper macinat
  • sare

Mod de preparare

Se fierb pastele,dupa ce le-am scurs,se pun intru-n vas in care ulterior am pus uleiul la incins ,pasta de ttomate si putina apa.Se potrivesc de sare ,se adauga piperul si 1 foaie de dafin.

Se servesc ca atare sau garnitura la diverse preparate.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise