Paste Cu Ton Si Masline

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - paste(eu am folosit spaghete)
  • - o conserva de rosii intregi
  • - 2 fire ceapa verde
  • - 3 catei usturoi
  • - o conserva ton
  • - 10 masline negre
  • - sare si piper

Mod de preparare

Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Puneti o tigaie la incins cu putin ulei, taiati ceapa si cateii de usturoi si punetii in tigaie la calit.

Cand ceapa si usturoiul s-au calit adaugati rosiile(eu le-am dat printr-o sita sa imi iasa sosul mai fin)

Cand rosiile s-au fiert adaugati tonul scurs si maslinele taiate felii.

Cand pastele s-au fiert, scurgeti apa si puneti-le in tigaie peste sos. Un secret pe care l-am invatat de la un bucatar italian este ca intotdeauna sa puneti pastele peste sos si nu sosul peste paste.

Amestecati bine mai lasati pe foc 2-3 minute si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise