Paste fainoase cu ton

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3-4 persoane:-1 pachet cu paste fainoase de 250 de grame-2 cutiute cu ton- o ceapa mijlocie-3 catei de usturoi- 1 cutie cu bulion de 2oo grame- 4 linguri de ulei-sare-piper-si cimbru sau oregano.

Mod de preparare

Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam ceapa si usturoiul maruntel si rumenim in 4 linguri de ulei adaugam vinul si lasam 5 minute .Adaugam tonul,sare,piper si cimbru,apoi adaugam bulionul si lasam 5 minute pe foc.Scoatem pastele se scurgem bine de apa si le trecem printr-un jet de apa rece pt a nu se lipi.Punem in farfurii pastele fainoase si adaugam prajeala deasupra.Daca doriti puteti amesteca pastele cu prajeala,amestecati si serviti.Putefi folosi orice pasta fainoasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise