Paste fainoase cu ton

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3-4 persoane:-1 pachet cu paste fainoase de 250 de grame-2 cutiute cu ton- o ceapa mijlocie-3 catei de usturoi- 1 cutie cu bulion de 2oo grame- 4 linguri de ulei-sare-piper-si cimbru sau oregano.

Mod de preparare

Punem pastele la fiert intr-o oala cu 3 litri cu apa cu sare 10 minute.Apoi curatam,spalam , tocam ceapa si usturoiul maruntel si rumenim in 4 linguri de ulei adaugam vinul si lasam 5 minute .Adaugam tonul,sare,piper si cimbru,apoi adaugam bulionul si lasam 5 minute pe foc.Scoatem pastele se scurgem bine de apa si le trecem printr-un jet de apa rece pt a nu se lipi.Punem in farfurii pastele fainoase si adaugam prajeala deasupra.Daca doriti puteti amesteca pastele cu prajeala,amestecati si serviti.Putefi folosi orice pasta fainoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise