Paste fantastice...

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr bacon sau kaizer
  • 200 gr carne de vita
  • 3-4 ciuperci
  • 4-5 cepe medi
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 pahar de bulion(recomand facut in casa)
  • 1 pahar de vin dulce
  • 1 pahar de supa de carne(poate sa fie si din 2 cuburi de vita)
  • un praf de cimbru
  • 2-3 foi de dafin
  • sare piper
  • o cutie de paste late lungi
  • o bucatica de unt

Mod de preparare

Se taie baconul cubulete si se da la prajit.Carnea de vita se taie solzisori si se pune peste bacon.Se prajeste carnea pana capata o culoare aurie.Taiem ciupercile fidelute si prajim cu carnea cam 2-3 minute.

Peste carne turnam supa de carne(atentie!! trebuie sa fie calda sa nu se caleasca carnea),bulionul,vinul,ceapa,cimbrul,usturoiul taiat marut si foile de dafin.Se fierbe pana se ingroasa sosul si ceapa este transparenta.

Pastele se fierb in apa.Topim untul intr-o cratita(au o aroma deosebita facute la ceaun)si prajin pastele cam 2-3minute.Punem sosul peste paste si servim alaturi de un pahar de vin dulce.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise